Blog

Hello world!

De kop is er af!

De website is gelukkig bijna operationeel. De structuur is vrijwel af en ik ben erg trots. We kunnen eindelijk serieus met content beginnen.

Soms kan het raar gaan bij het opzetten van een eigen onderneming. Zo denk je genoeg tijd te hebben om je kleine start-up netjes in te richten en plotseling ben je bezig met een grote opdracht die alle tijd opslokt.

Ik ga vanaf vandaag de 21 dagen blog uitdaging aan om aan het bloggen te wennen. Er zijn zoveel ideeën voor de website dat dat zeker moet gaan lukken.

Wat kun je hier verwachten?

Uiteraard gaan veel berichten over de toepassing van systeemgerichte contractbeheersing, maar dat is slechts een deel waar deze website over gaat. Deze website gaat vooral over goed Opdrachtgever- en Opdrachtnemerschap. Dit onderwerp houdt mij al jaren bezig en omdat ik geen goede informatie hierover kan vinden ga ik dit zelf maar verzamelen en delen.

Gamify

Voor mij werkt spelenderwijs leren het best. Vandaar dat je veel van de informatie in cursusvorm terug zult vinden. Waarom? Ik geloof dat het overbrengen van denkbeelden en informatie op deze wijze veel efficiënter is dan het schrijven van lange artikelen. En het is ook nog eens veel leuker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.